DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Kayapınar İlkokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Mrt

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında Şubat ayı etkinliğimiz olan Atasözleri ve Deyimlerle resimleme çalışamalarımızın bulunduğu panomuz. Katkıda bulunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasında 2. , 3. ve 4. sınıflar kategorisinde 1. olan öğrencilerimize hediyelerini takdim ettik. Emeği geçen Sınıf Öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Birinci olan Öğrencilerimiz;

2-A Zeynep Sena KAN

3-E Nurullah DEMİR

4-B Hiranur ALPAYA

Ara

Dilimizin Zengilikleri Projesi kapsamında Ana okulu Etkileşimli Kitap Okuma Çalışmalarımız. Katkılarından dolayı Değerli Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ANAHTAR KELİMELERLE HİKÂYE ANLATMA YARIŞMASI

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda öğrenim gören  öğrenciler arasında"  Anahtar Kelimelerle Hikâye Anlatma Yarışması " belirtilen tarihlerde yapılacaktır. Yarışmaya tüm öğrencilerimiz katılabilir.

Ara

Aralık Ayı Etkinliği olan ''Çocuk Şiir Okumaları'' kapsamında en iyi cümle olarak okul komisyonu tarafından seçilen cümlemiz:

GÜZ MEVSİMİNDE KURU YEMİŞLER BİZE ENERJİ VEREREK GÜÇLÜ İNSANLARA İMRENMEMİZİ SAĞLAR.

Kas

Okulumuzun Değerli Öğretmenlerinin yapmış olduğu Bilen Oturur Etkinliği pano çalışması

Kas

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Kasım ayı etkinliğimiz olan ''Bilen Oturur'' Etkinliğimiz

Kas

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında kasım ayı okul öncesi veli bilgilendrime toplantısı yapıldı.