DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Kayapınar İlkokulu

Kas

KAYAPINAR ANA , İLK VE ORTAOKUL MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI (2024-2028) “ÖĞRENCİ ve VELİ GÖRÜŞ VE DEĞERLENDİRMELERİ” ANKET FORMU

Kayapınar Ana, İlk ve Ortaokul Müdürlüğü 2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, idarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye acık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cemal TEKİN

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kayahan SUBAŞI okulumuzu ziyaretleri doğrultusunda Öğretmenlerle verimli bir toplantı geçekleştirdi. Okulumuzda yapılan Tadilat, Bakım ve  Onarım işleri yerinde denetledi yapılan çalışmalar hakkında okul Müdürümüz Cemal TEKİN tarafında bilgi verildi. Güzel temeni ve dileklerle okulumuzda ayrıldı.

Kayapınar Belediyesi Bilim Otobüsü okulumuzu ziyaret etti.